Neem contact op: 06 - 22862603

Passief inkomen

De meeste mensen ruilen arbeidsuren voor geld, oftewel ze werken voor een uurloon. Dit traditionele inkomen geldt zowel voor mensen in loondienst als voor een groot deel van de zelfstandig werkende professionals (ZZP-ers). Uitgaande van je uurloon kun je alleen meer verdienen door meer uren te gaan werken. Dit is natuurlijk beperkt tot een eenvoudig te berekenen maximum.

 

Passief inkomen


Een passief inkomen is een inkomen waarbij er geen directe relatie is tussen arbeid en inkomen. In tegenstelling tot het traditionele inkomen hoef je dan dus niet meer direct tijd en arbeid te verrichten om een beter inkomen te verdienen.
 
Om je een eerste indruk te geven van passief inkomen volgen hieronder een paar algemene voorbeelden:

Op deze website worden deze en andere voorbeelden verder uitgewerkt en met een duidelijk verdienmodel vertaald naar concrete stappenplannen. Door het volgen van deze stappenplannen is iedereen in staat om ook passief inkomen verwerven. We raden je aan om te komen tot een mix van meerdere passieve geldstromen.

Geadviseerd wordt om er naar te streven om meerdere (drie tot vijf) verschillende bronnen te gebruiken die gezamenlijk een inkomstenstroom met een passief maandinkomen van enkele duizenden euro's kunnen genereren.

Share |
Realisatie door
Afslag2