Neem contact op: 06 - 22862603

Bijdragen

Op deze website vind je veel tips en informatie om jezelf en je eigen leven te verbeteren. Hoe kun je jezelf en anderen beter leren kennen en een betere samenwerking realiseren. Veel aandacht wordt ook besteed aan het onderwerp (financiële) onafhankelijkheid en persoonlijke vrijheid. Wat mij betreft allemaal elementen van het verder ontwikkelen van jezelf.   

Op deze pagina wordt aandacht besteed aan wat ij betreft de belangrijkste factor van MijnBeterIk. Eigenlijk zijn de andere behandelde onderwerpen vooral vaardigheden, gereedschappen om er voor te zorgen dat je beter in staat bent om een actief bij te dragen aan een beter leven voor anderen, een betere samenleving, een betere wereld.

Geef aan anderen geld, spullen of energie, hoe en waar dan ook om 'ons' verder te helpen naar een betere toekomst. De aspecten ‘verbondenheid’ en (financiële) onafhankelijkheid versterken je mogelijkheden om een effectieve bijdrage te leveren. Overigens werkt dit omgekeerd ook weer versterkend voor je persoonlijke ontwikkeling, immers: "wie goed doet, goed ontmoet".

In het menu aan de linkerzijde van deze pagina zullen steeds meer inspirerende ideeën en suggesties worden opgenomen die bijdragen aan een betere wereld. Aan een deel kun je met weinig geld of inspanning als meedoen, anderen vragen wat meer. Laat je inspireren en kies uit deze of andere goede initiatieven. Het maak niet uit hoeveel je kunt bijdragen, maar doe iets. Samen komen we verder.

 

Share |
Realisatie door
Afslag2