Neem contact op: 06 - 22862603

Gratis winst

Op dit moment heeft iedereen de mond vol van de crises waarin Europa en Nederland verkeert. Het zijn sombere tijden, we moeten bezuinigen en zullen het allemaal voelen. De koopkrachtplaatjes zien er niet goed uit, kortom pessimisme alom.
Tijd voor een tegenactie!

Gratis winst

Laten we met zijn allen, zonder dat het geld kost, de sfeer wat verbeteren. Dit kan eenvoudig door iedere dag bewust een vriendelijke en goede daad te doen voor een ander. Dat hoeven helemaal geen grootste dingen te zijn, kleine attente acties hebben vaak een veel grotere meerwaarde voor mensen. Dat is gratis winst voor iedereen.
 

Mes snijdt aan twee kanten

Het werkt ook nog eens twee kanten op. Doordat je het leven van een ander even meer kleur geeft, krijg je tegelijkertijd zelf een beter gevoel. Als je de smaak een keer te pakken krijgt, zal je steeds vaker bewust aardigheden gaan uitdelen. Prima, hoe meer je iedere dag kunt doen, des te beter is het voor je omgeving en voor jezelf. Als iedereen op deze manier aan de slag gaat dan maken we de wereld iedere dag een beetje beter. Oh ja, vergeet niet om iemand met een glimlach te bedanken als jezelf een aardigheidje ontvangt.
 

Gewoon doen

Als je er even over nadenkt, is het helemaal niet moeilijk. Het kost je nauwelijks tijd en meestal geen geld. Het enige wat nodig is, is dat je attent bent op de mogelijkheden en het gewoon doet. Het meest eenvoudig is het toe te passen binnen je kring van vrienden en bekenden, maar ook voor onbekenden en de maatschappij als geheel kun je op deze manier veel betekenen. Om je op weg te helpen even een paar eenvoudige suggesties:
 
Voor vrienden of bekenden
Voor onbekenden
Voor een betere wereld
Er zijn door jou natuurlijk veel meer en betere acties te bedenken, gewoon doen! 
Mocht je het toch nog lastig vinden dan kun je je ook dagelijks laten inspireren door de complimentenkalender.
 
Share |


comments powered by Disqus
Realisatie door
Afslag2