Neem contact op: 06 - 22862603

Elke seconde telt

Stel je voor dat je een bankrekening van me krijgt waarop iedere dag een tegoed van 86.400 euro staat. Dit tegoed mag je iedere dag besteden zoals je wilt, maar alles wat niet zinvol door jou wordt besteed, verdwijnt diezelfde nacht van je rekening.

Wat zou jij doen?

Het is dus onmogelijk om een resterend tegoed mee te nemen naar de volgende dag. Geen probleem, want de volgende dag staat er opnieuw een tegoed van 86.400 euro ter beschikking. Hoe zou jij daar mee omgaan? Ik verwacht dat je je best zou doen om alles tot de laatste cent goed te benutten!

Waardevoller

Je vindt dit misschien een onwerkelijk verhaal, maar eigenlijk je heb je al de beschikking over zo’n bankrekening. Een rekening die veel waardevoller is. Dat tegoed bevat geen geld, maar tijd.

Iedere ochtend beschik je weer over een tegoed van 86.400 seconden. Het is aan jou of je dat tegoed zinvol benut of dat je de komende nacht de ongebruikte tijd laat afboeken.
Er is geen mogelijkheid om meer tijd op te nemen en ook kun je geen tegoed meenemen naar de volgende dag. Alle tijd die je verloren laat gaan is voorgoed verdwenen.

Elke seconde telt

Leef iedere dag en maak goed gebruik van de gegeven tijd. Wees je bewust van de mogelijkheden van dit dagelijkse geschenk en investeer iedere seconde voor een zo maximaal mogelijk resultaat in gezondheid, geluk en succes.

De klok tikt door, haal het beste uit vandaag!

 

Share |


comments powered by Disqus
Realisatie door
Afslag2